Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.03.2018 11:06 - Кой създава живота
Автор: proritsatel Категория: Лични дневници   
Прочетен: 231 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 19.03.2018 11:44


       Животът. Кой го създава? Ние ли сме създателите на нашите деца? Ние само сме техните биологични родители, но всъщност кой дава самата искрица на живота? Нима сме дали отговор на този въпрос.
     Всичко е много по-сложно от това, което си представяме. Вселената изобщо космосът е материалния израз на нещо много по-велико и грандиозно от това, което ние знаем.
    Дали има други измерения.Разбира се, че има.
    Не можем да дадем отговорите на всички въпроси.
    Времето не съществува.Това са най-новите теории. Ако не съществуа как се движи? Има теории, които казват, че в една огледална галактика времето се движи назад.Други теории дори застъпват тезата, че в края на нашата галактика времето се движи назад.
   Нещо си отива от нас и ние искаме да го върнем. Възможно ли е? Ако изхождаме от тези теории теоретично е възможно. Само че как да стане на практика? Ние си представяме Бог/прородата много опростено. И на атеистите е ясно, че има една сила, която контролира всичко. Тази сила никога няма да създаде нещо, което да се изгуби някъде. Това не е нейната цел. Тя иска да ни направи по- съвършени, по-отзивчиви, по-състрадателни, по-човечни. Ако се направи откритие да се ползва за добро, а не за зло.
      И аз, макар че знам ,че събитията в голяма степен не зависят от мен, се опитвам да ги контролирам.Но колкото и да искам нещо да се получи, то не става. А нещо друго, сякаш случайно става с такава лекота, че чак не ми се вярва.
     Така е и със смъртта на нашите близки. Ние нито сме ги създали, макар че някой ще възрази, нито можем да контролираме живота им, нито да ги предпазим.Те имат своя мисия и я изпълняват.
       Но за другите неща дали ще ги срещнем, повярвайте, че всичко е възможно.Те са някъде там.
        Контактът с тях е възможен.Доверете се на интуицията си. А ако някой учен се посвети на тази кауза, ще открие и начин за свъзване с тях, който далеч ще ни улесни.
       Не вярвайте изцяло на сетивата си. С нашите очи ние не виждаме всичко, което съществува.С ушите си не чуваме всичко. А умовете ни не се използват достатъчно.





Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: proritsatel
Категория: Лични дневници
Прочетен: 14429
Постинги: 15
Коментари: 2
Гласове: 6
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930